Kış Mevsiminde Villa Kiralanır mı?

image
image

Kış Mevsiminde Villa Kiralanır mı?

Isıtmalı havuzlu villalar sayesinde kış aylarında da oldukça zevkli tatil deneyimleri yaşayabilirsiniz. Bu villalarda kışın da havuz keyfini rahatlıkla sürebilirsiniz. 3 farklı çeşit ısıtmalı havuzlu villa vardır, peki nedir bu 3 farklı çeşit villalar? Kısaca anlatmak gerekirse;

Isıtmalı Havuzlu Villalar

Villanın havuzu, kış aylarında da aynı şekilde kullanıma açılır, etrafında veya üst kısmında herhangi bir kapatma durumu söz konusu değildir. Villanın özel havuzu aynı yaz mevsimindeki gibi kullanımına devam etmektedir. Fakat havuzun suyu ısıtma sisteminden verildiği için suyun sıcaklığı 28 dereceye kadar çıkabilmektedir.  

Kapalı ve Isıtmalı Havuzlu Villalar

Villanın havuzunun etrafının ve üstünün kapatılmasına, su ısıtma sistemi de dahil edilmiş olan havuz tipidir. Yağmurda bile rahatça havuzun kullanılmasına olanak sağlar. Dışarıdaki hava şartlarından etkilnememiş olursunuz.

Bina İçindeki Havuzlar

Bu tarz villalarda genellikle bahçe havuzu kışın kullanılmaz. Villanın içerisinde yer alan havuz hem kapalı olması hem de havuz ısıtma sistemi olması sebebiyle, evinizin içinden dışarı çıkmadan havuz keyfini yaşayabilirsiniz. 

Kışlık Kiralık Villalar

Kış mevsiminde kiralık villada tatil yapmak artık çok daha yaygınlaştı ve pahalı bir tatil türü değildir. Isıtmalı havuzlu villa portföyümüzdeki villaların kış mevsimindeki fiyatlarını incelemenizi öneririz.